Welkom op Peace Hotel
Peace Hotel is een virtueel spel waar jij een poppetje aan kan maken en met andere mensen kan praten. Niet alleen dit want je kunt natuurlijk ook een virtuele kamer maken met leuke huisdieren! Peace Hotel is een veilig hotel waar jij dus dagelijks met je vrienden/vriendinnen kan spelen! Dus wacht niet en registreer snel GRATIS!
Registreer GRATIS!
Speel & Bouw
Peace heeft speciale kamers waarbij je diverse spelletjes kan spelen, onder andere Battla banzai. Ook kun je op Peace kamers maken door onze volledig uitgeruste catalogus die dagelijks worden bijgehouden. Ook starten de Peace Medewerkers maandelijks een Kamer van De week evenement.
Dagelijkse Evenementen
Op Peace Hotel worden er dagelijks ontzettend leuke evenementen georganiseerd door de medewerkers waarbij je diamanten en nog veel meer kunt verdienen. Dus registreer je snel!


Updates
Dankzij Matt kunnen wij 24/7 Peace Hotel spelen en hebben wij de nieuwste versie. Ook worden er dagelijks updates uitgevoerd om fouten uit het hotel te halen. Dus als je voor een geupdate hotel wilt kiezen moet je voor Peace kiezen!